Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015 - Nagyböjt 2. vasárnapja

 

Március 2-án, hétfőn este 6 órakor szentmise - utána a Dicsőítő imacsoport összejövetele a Szent Kereszt Közösségi Házban.

 

Március 5-én, csütörtök este 6 órakor szentségimádás, utána a Pasztorális Tanács tagjait várjuk  zsinati megbeszélésre a közösségi házba.

 

Március 6-án, pénteken este negyed 6-kor Keresztút, 6 órakor szentmise - utána a bérmálkozásra készülők Szentlélek-lelkigyakorlata folytatódik a közösségi házban.

 

Március 7-én, a hónap első szombatján délután 5 órától Mária Szeplőtelen Szívének imaórája lesz a templomban (Cenákulum).

 

A múlt heti szombat-vasárnapi szentmise perselyadományait, 43. 900 Ft-ot a katolikus iskolák javára továbbítottuk. Mindenkinek köszönjük nagylelkű adományát!

 

Elkészült a templomtorony állapotának felmérése és az elvégzendő javítások költségvetése. Kb. 15 millió Ft-ba fog kerülni. Az Egyházközség jelenleg másfél millió Ft-tal rendelkezik. Az Egyházmegyétől kértünk támogatást, de számítunk a hívek adományaira is. A templomban erre a célra kihelyezett perselybe, személyesen, valamint csekken is eljuttathatják a pénzadományt. A csekkes befizetésnél a "közlemény" rovatban kérjük feltüntetni, hogy a templomtoronyra szánják az összeget. Előre is köszönjük támogatásukat!

 

A Magyar Katolikus Püspöki Kar 2015. március 8. és 15. között nagyböjti tartós élelmiszergyűjtést hirdet. Segítsük adományainkkal a nehéz helyzetben lévőket. A szegény családoknak szánt élelmiszert hozzuk el a szentmisére!

Az összegyűlt adományokat a Katolikus Egyház hivatalos segélyszervezete a Karitász juttatja el a rászorulóknak.

A teljes körlevél itt olvasható!